13 Temmuz 2008 Pazar

ŞENER PARTİ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Yeni parti kuracağını açıklamasının ve AKP'den istifa etmesinin ardından ilk olarak Konya'ya giden Abdüllatif Şener, yurt gezilerini Denizli ile sürdürecek. Şener'in başkanlığını yaptığı Yeni Oluşum Hareketi yurt genelinde örgütlenmeye başladı.

Yeni Oluşum Hareketi'nin lideri eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, AKP'den istifa etmesinin ardından parti çalışmalarını hızlandırdı. Konya gezisinde karşılaştığı ilgiyle büyük moral kazanan Şener, bir taraftan da tüzük ve program hazırlıklarını sürdürüyor. Aralarında akademisyenlerin de bulunduğu bir grup tüzük ve program üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Başta Ankara olmak üzere yeni oluşum için büro tutulmaya başlandı. Yeni oluşum için şu ana kadar 15 büro tutulduğu öğrenildi.


-İKİNCİ DURAK DENİZLİ-


Çok sayıda merkez sağdan gelen ve AKP'den listeye konulmayan eski siyasetçiyle birlikte hareket eden Şener, bir taraftan da geniş bir yurt gezisine çıkmayı planlıyor. İlk olarak Konya'da alana inen Şener ve ekibinin ikinci durağı Denizli olacak. Şener, 16 Temmuz'da Eski Anavatan Partisi İl Başkanı İmdat Aday'ın daveti üzerine Denizli'ye gidecek. Yeni Oluşum Hareketi'nin lideri Abdüllatif Şener, Denizli'nin ardından Ordu'yu ziyaret edecek. Şener'in ilk etapta ziyaret edeceği iller arasında Giresun ve Van da bulunuyor. (ANKA)

Hiç yorum yok: