10 Temmuz 2008 Perşembe

BOBO'DA GERİ SAYIM


Ukraynalılar, Brezilyalı oyuncu için 10 milyon Euro önerdi. Beşiktaş 15 milyon Euro’da diretiyor. Başkan Demirören, "İstediğimizi veren Bobo’yu alır" diye konuştu

BEŞİKTAŞ’ın golcüsü Bobo, Dinamo Kiev yolunda. Siyah beyazlıların başkanı Yıldırım Demirören ve genel sekreter Kenan Öner dün Ukrayna kulübü yöneticileriyle bir araya gelerek, Bobo transferini masaya yatırdılar. Beşiktaş’tan ayrılmak isteyen Brezilyalı futbolcu için Dinamo Kiev adeta kesenin ağzını açarak 10 milyon Euro önerdi.

Demirören ise bu teklifi beğenmedi. Bobo’nun sözleşmeli futbolcuları olduğunu ifade eden Demirören, 10 milyon Euro’luk teklifin artırılmasını istedi. Dinamo Kiev buna yanaşmazken, Beşiktaş’ın 15 milyon Euro’dan bir kuruş aşağıya inmeyeceği öğrenildi.

İki gün süre verildi

"Brezilyalı golcüyü zaten satma fikrinde değiliz" diyen Demirören şunları söyledi: "Çok istekli oldukları için Dinamo Kiev yöneticileriyle görüştük. Bobo’nun şu an Avrupa değeri 15 milyon Euro civarında. Beşiktaş Yönetimi olarak 15 milyon Euro’dan aşağı inmeyeceğiz." Ukrayna takımının yöneticileri ise Bobo konusundaki ısrarlarını sürdürdüler. Yeni sezonda atılım yapma kararı alan Dinamo Kievli idareciler, "Brezilyalı oyuncu ile konuştuk. Kendisi gelmek istiyor. Beşiktaş Yönetimi’nden bonservis ücreti konusunda fiyat indirimi bekliyoruz.

Paralarıyla gelsinler

Bu oyuncunun fiyatında biz indirim isterken, onlar 15 milyon Euro’dan bahsediyorlar. Biraz daha düşünmeli ve bu oyuncuyu bize vermeliler. Onlardan iki gün süre istedik. 10 milyon Euro’dan fazla bu oyuncuya verecek paramız yok. Kabul ederlerse, tekrar masaya oturacağız ve büyük ihtimalle el sıkışacağız. İki gün içinde her şey belli olur" dediler.

Başkan Demirören ise Bobo konusunda kesinlikle taviz vermeyeceklerini ifade ederek, "Yönetim kurulu olarak kendisini satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Ancak, cazip teklifler geldiği için de onu isteyen kulüplerle görüşüyoruz. İstediğimizi veren Bobo’yu alır" diye konuştu.

Hiç yorum yok: